Masaža

 

Masaža je danas već skoro svima poznata te je sve veći broj ljudi koji masažu koriste kao metodu opuštanja i kao terapiju odnosno za liječenje određenog problema. U današnje vrijeme stres i napetost su nezaobilazna stvar, a upravo je masaža najbolji način tog oslobađanja. Svatko tko iskusi masažu osjeti zadovoljstvo nakon masaže i rado se ponovno odlučuje za nju. Ovisno o vrsti tehnike masaže koju odaberete, masaža smiruje i stimulira osobu te ju na taj način oslobađa od napetosti, stresa, umora, glavobolje, nesanice i opušta bolne mišiće.

MASAŽA DEEP RELAX

Deep Relax masaža je masaža uz upotrebu eteričnih ulja u opuštajućem ambijentu, uz mir, tišinu i ugodnu glazbu, gdje se osoba može opustiti i prepustiti mirisima eteričnih ulja kako bi masaža imala još bolje djelovanje. Pokreti su vrlo blagi, stimulirajući i nježni koji doprinose rješavanju stresa i umora, te stvara osjećaj ugode opuštajući um i tijelo.

TAJLANDSKA MASAŽA

Najpopularnija masažna tehnika na svijetu smatra se da je nastala prije više 2500 godina. Radi se o istezanju i masiranju mišića koristeći ruke i noge. Masažom se omogućuje protok energije, postiže opuštanje i balans u tijelu. Tradicionalna tajlandska masaža izvodi se na strunjači, u ležećem položaju i obuhvaća cijelo tijelo.

KLASIČNA MASAŽA

Klasična masaža dovodi do osjećaja opuštenosti i ugode. Djeluje na velik broj mišićnih skupina koji se nakon nekoliko tretmana oslobađaju od napetosti te se time postiže normalno funkcioniranje određenih dijelova tijela, a samim tim se tijelu vraća izgubljena gipkost i lakoća pokreta. Masažom se tijelo rješava od toksina i drugih otpadnih tvari. Izvodi se u ugodnom i opuštajućem ambijentu upotpunjenom mirisima različitih eteričnih ulja kako bi masaža postigla bolje rezultate.

SPORTSKA MASAŽA

Izvodi se jačim i čvršćim pritiskom, te se masira u dubinu mišića.Koristi se za održavanje i poboljšavanje stanja mišića kod sportaša. Masažom se zagrijavaju mišići jer se povećava protok krvi u njima što im smanjuje napetost i opušta ih. Rastežu se i omekšavaju napeti ligamenti i tetive, a dodatno ih ojačavaju ugrijani mišići što znatno smanjuje mogućnost ozljede kod sportaša.

GOOD BYE CELLULITE MASAŽA

Pokreti u anticelulitnoj masaži su čvršći, intenzivniji i dublji, prodiru u tkivo i na taj način masaža djeluje na vezivno tkivo, poboljšava cirkulaciju i tonus kože. Zbog snažnog refleksnog djelovanja masaža djeluje na mišiće i unutarnje organe. Estetski učinak ove masaže je preoblikovanje kolagena u vezivnom tkivu, te se zato smatra jednom od najboljih za uklanjanje celulita i učvršćivanje kože. Masaža ima i terapijsko djelovanje, a to je uklanjanje boli i napetosti u mišićima.

GREEN CLAY BACK MASAŽA

Klasična masaža leđa koja završava oblogom od zelene gline koja se nanosi uz duž kralježnice. Zelena glina je dobra za detoksikaciju, te djeluje protuupalno i antibakterijski. Aktivne tvari iz zelene gline potiču izlučivanje toksina iz tijela i mliječne kiseline iz mišića.