Njega lica i tijela

Od davnina žene i muškarci su vodili računa o njezi kože lica i tijela, a danas se to smatra obavezom i normalnom stvari. Nježne masaže i raznovrsne kreme, te ulja pospješuju našoj koži izgled i smanjuju bore i opuštenost kože.

SIGNATURE FACIAL TREATMENT

Na temelju individualnog pristupa prema klijentu kreira se tretman koji se sastoji od površinskog čišćenja, pilinga, maske i masaže lica vrata i dekoltea. Dobro i kvalitetno odabranim pripravcima pružit ćemo vašoj koži sve što joj je potrebno pripravcima koji se kreiraju na licu mjesta od eteričnih i baznih ulja, zelene ili bijele gline, hidrolata i prirodnih pilinga.

CLASSIC PURE – MEHANIČKO ČIŠĆENJE KOŽE

Na temelju individualnog pristupa prema klijentu kreira se tretman koji se sastoji od površinskog čišćenja, pilinga, parenja, mehaničkog istiskivanja akni i mitesera, maske i masaže. Nakon čega će vaša koža dobiti potpuno novi njegovani i lijepi izgled bez estetskih nedostataka.

MAN SPACE – TRETMAN LICA ZA MUŠKARCE

Muška koža lica se znatno razlikuje od ženske stoga i zahtjeva posebnu njegu. Stres, užurbana svakodnevica i brijanje, sve su to razlozi zbog čega koža gubi vlagu i svoju elastičnost. Prirodnim pripravcima kreiranim na licu mjesta pružit ćemo potpunu njegu koju zahtjeva koža kod muškaraca. Tretman se sastoji od površinskog čišćenja, pilinga, maske i masaže.

VITADU BODY SCRUB

Stanice kože neprestano odumiru i tako se stvara sloj odumrlih stanica kože na površinskom sloju epidermisa koji je potrebno ukloniti kako bi koža izgledala zdravo i njegovano. Prirodnim pripravcima za piling tijela koji su kreirani na licu mjesta pružit ćemo vašem tijelu potpuno novo osvježenje i njegovani izgled kože.

VITADU BODY WRAPPING

Tretman u kojem preparat nanosimo na tijelo birajući ga ovisno o vašim potrebama, a djelovanje aktivnih tvari iz preparata pospješujemo zamatanjem tretiranih dijelova tijela u foliju, a potom u termo deku kako bi učinak bio bolji.

VITADU BODY D-TOX

Tretman kreiran za potpunu detoksikaciju tijela i oslobađanje štetnih tvari iz organizma koji započinje pilingom tijela. Zatim se nanosi oblog od zelene gline koji pospješuje izbacivanje toksina iz organizma, a kako bi postigli još bolji učinak tijelo se umota u foliju, potom u termo deku, nakon čega slijedi masaža.